Leveranstiden ligger förnärvarande på cirka 7-9 arbetsveckor.
pickyliving

Svart bänkskiva IKEA

Är du på jakt efter en svart bänkskiva till ditt IKEA-kök? Hos oss på Picky Living hittar du ett stort utbud av bänkskivor i en mängd olika material och kulörer. Något som givetvis inkluderar färgen svart. Då skivorna måttanpassas kan de användas till alla typer av kök.

 

Tips på svarta bänkskivor från vårt sortiment

Bland vårt välfyllda utbud hittar du bänkskivor som bl.a. är tillverkade av natur- och kompositsten, trä och Corian. De går, som tidigare nämnts, att få i en rad olika färger. Nedanför har vi samlat några av de svarta bänkskivorna från vårt sortiment:

 

  • NERO TEBAS – En snygg och funktionell bänkskiva som är tillverkad av kompositstenen Silestone. Den är i princip helt svart till utseendet, vilket gör att den passar i de allra flesta kök, oavsett stil.
     
  • CHARCOAL SOAPSTONE – Likt ovanstående modell är denna tillverkad av kompositstenen Silestone. Till skillnad från NERO TEBAS har däremot denna skapelse karaktäristiska ådringar som gör att den liknar en natursten.
     
  • NERO ASSOLUTO – Sist men inte minst skulle vi vilja lyfta fram och tipsa om denna vackra bänkskiva som är tillverkad av granit. Likt det förstnämnda alternativet är den helt svart i sitt utförande, vilket gör den väldigt mångsidig.

 

För att hitta fler alternativ rekommenderar vi dig att spana in vårt kompletta utbud av måttanpassade bänkskivor. Du kan också kolla in vår inspirationssida för att se våra tidigare kunders kreationer.

 

Har du några funderingar kan du alltid kolla in våra frågor och svar eller kontakta oss direkt. Varmt välkommen till Picky Living – ditt förstahandsval när du vill förverkliga din köksdröm!

För mer inspiration & nyheter