Leveranstiden ligger förnärvarande på cirka 7-9 arbetsveckor.
pickyliving

Släta köksluckor

Med släta köksluckor kan du skapa ett modernt och stilrent utseende. Därför är det inte heller konstigt att många idag väljer att sätta släta luckor i sina kök. Om du också önskar att göra detta, kan du med fördel vända dig till oss på Picky Living!

 

Modernt utseende med släta köksluckor

Olika luckor ger ditt kök olika utseenden. Som tidigare nämnts kan släta köksluckor användas om du eftersträvar en modern och stilren look. Det är däremot inte enbart luckornas utformning som bidrar till dess framtoning. Även luckornas färgsättning, material och beslag kan påverka hur de betraktas.

Vill du verkligen ge ditt kök det där moderna utseendet är neutrala färgsättningar som vitt och grått att föredra, i kombination med små och nätta handtag. Önskar du däremot ett mer elegant och dramatiskt utseende kan en slät lucka i mörkfärgad ek vara att föredra.

Möjligheterna med släta luckor är minst sagt många. Synonymt är däremot att de bidrar till en modern och stilren look i ditt kök!

 

Köp släta köksluckor hos Picky Living

Om du också önskar släta luckor i ditt kök, kan du med fördel vända dig till oss på Picky Living. Vi tillverkar måttanpassande köksluckor till IKEA:s stommar. Du väljer själv vilket utförande, material, färg och beslag som dina luckor ska ha. Därefter tillverkar vi dem på beställning i våra svenska fabriker.

Kolla in vår inspirationssida eller börja designa ditt kök redan idag. Vill du se våra produkter i verkligheten är du varmt välkommen att besöka något av våra Showrooms som återfinns i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Har du några funderingar kan du alltid kolla in våra frågor och svar eller kontakta oss direkt. Varmt välkommen till Picky Living – ditt förstahandsval när du vill förverkliga din köksdröm!

För mer inspiration & nyheter