Leveranstiden ligger för närvarande på cirka 7-9 arbetsveckor + semesteruppehåll i produktionen mellan v.27-31.
pickyliving

Svart IKEA-kök

Drömmer du om ett svart IKEA-kök? Då kan du med fördel skräddarsy dina luckor hos oss på Picky Living. Vi tillverkar nämligen skräddarsydda och måttanpassade köksluckor som passar både nya och gamla IKEA-stommar.

 

Beställ svarta köksluckor

Som tidigare nämnts tillverkar vi måttanpassade köksluckor helt enligt dina preferenser. Du väljer själv mellan en mängd olika material och stilar, däribland släta luckor, träluckor och ramluckor, respektive kulörer.

 

Hos oss kan du beställa luckor från samtliga färger i NCS-skalan, vilket ger dig chansen att välja mellan tusentals färger. Det är endast din fantasi som sätter gränser!

 

I och med att vi måttanpassar samtliga luckor kan de användas i såväl nya som gamla IKEA-kök. Något som i sin tur gör att du kan skapa ditt drömkök till ett överkomligt pris.

 

Drömmer du om ett svart IKEA-kök så kanske vår svartbetsade askfanér faller dig i smaken. Annars går det självklart bra att välja någon av våra släta luckor eller ramluckor i en svart kulör. Valet är ditt!

 

Sätt igång och skapa ditt drömkök redan idag, besök vår inspirationssida för att se våra kunders tidigare kreationer eller titta in i något av våra showrooms för att uppleva våra produkter i verkligheten.

För mer inspiration & nyheter