Leveranstiden ligger för närvarande på cirka 7-9 arbetsveckor + semesteruppehåll i produktionen mellan v.27-31.
pickyliving

Handtag mässing IKEA

Är du på jakt efter mässinghandtag till ditt IKEA-kök eller möbel? Hos oss på Picky Living hittar du ett stort utbud av handtag i en mängd olika stilar och material, däribland mässing. Ett perfekt alternativ om du vill förnya där hemma på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt!

 

Stort utbud av mässinghandtag

Vi erbjuder ett välfyllt sortiment av stilrena och praktiska handtag som gör sig utmärkt på såväl köksluckor som möbler. Våra handtag och beslag finns tillgängliga i en mängd olika färger, material och stilar. De tillverkas bl.a. i mässing, koppar, läder, mattsvart lack, krom och eloxerad aluminium.

 

Om du är på jakt efter ett mässinghandtag, kan du med fördel kika in följande produkter:

 

 

Våra produkter håller en genomgående hög kvalitet och gör sig utmärkt i såväl moderna och stilrena hus som sekelskiftslägenheter. Oavsett tycke och smak så hittar du garanterat ett alternativ som faller just dig i smaken!

 

Utforska vårt kompletta utbud av handtag och gör din beställning redan idag. Vill du uppleva våra produkter i verkligheten är du varmt välkommen att besöka något av våra Showrooms i Stockholm, Göteborg eller Malmö.

 

Har du några funderingar kan du alltid kolla in våra frågor och svar eller kontakta oss direkt. Varmt välkommen till Picky Living – ditt förstahandsval när du vill förverkliga din köksdröm!

För mer inspiration & nyheter