Leveranstiden ligger för närvarande på cirka 7-9 arbetsveckor + semesteruppehåll i produktionen mellan v.27-31.
pickyliving

Marmor bänkskiva IKEA

Drömmer du om att förse ditt IKEA-kök med en bänkskiva av marmor? Då har du hamnat helt rätt. Hos oss på Picky Living har du nämligen möjlighet att beställa måttanpassade bänkskivor i en mängd olika material, vilket givetvis inkluderar marmor.  

Marmor – ett populärt val 

Under de senaste åren har marmor blivit ett allt populärare val när det kommer till bänkskivor. Och det är lätt att förstå varför. Marmor passar nämligen till en mängd olika stilar. Det spelar ingen roll om du önskar en klassisk stil eller något mer modernt.  

Förutom att materialet är vackert att kolla på har det även många andra goda egenskaper som underlättar i vardagen.  

Beställ måttanpassade marmorbänkskivor 

Som tidigare nämnts erbjuder vi på Picky Living måttanpassade bänkskivor i omsorgsfullt utvalda material. Något som givetvis inkluderar marmor. I och med att bänkskivorna måttanpassas lämpar de sig även utmärkt att använda i kök från IKEA.  

Kolla in vår inspirationssida eller skapa dina måttanpassade bänkskivor redan idag. Vill du se våra produkter i verkligheten är du varmt välkommen att besöka något av våra Showrooms som återfinns i Stockholm, Göteborg och Malmö. 

Har du några funderingar kan du alltid kolla in våra frågor och svar eller kontakta oss direkt. Varmt välkommen till Picky Living – ditt förstahandsval när du vill förverkliga din köksdröm. 

För mer inspiration & nyheter