Leveranstiden ligger för närvarande på cirka 7-9 arbetsveckor + semesteruppehåll i produktionen mellan v.27-31.
pickyliving

IKEA-köksluckor vita

Är du på jakt efter vita IKEA-köksluckor? Då har du hamnat helt rätt. Hos oss på Picky Living har du nämligen möjlighet att skräddarsy och beställa luckor som enkelt monteras på IKEA:s stommar. Välj mellan en rad olika material, stilar och kulörer för att få ett kök som faller just dig i smaken!

 

Skapa ett tidlöst kök i vit kulör

Den vita färgen har sedan lång tid varit ett förstahandsval för många, när det kommer till köksrenoveringar. Med vita luckor kan du skapa ett stilrent och tidlöst uttryck som du inte tröttnar på.

 

En annan fördel med vita köksluckor är att de är så mångsidiga. Det finns många vita kulörer, exempelvis de som bryter mot gult, är gräddvita eller också kritvita. Och beroende på hur de olika färgerna kombineras med olika material och stilar, kan de användas i såväl moderna som lantliga kök.

 

Önskar du ett modernt kök kan en kritvit kulör i kombination med släta luckor vara ett bra alternativ. Vill du däremot ha ett mer lantligt utseende kan en vit kulör som bryter mot det gula hållet, i kombination med ramluckor, vara mer passande.

 

Möjligheterna är näst intill oändliga och det är endast din fantasi och ditt eget tycke som sätter begränsningarna!

 

Beställ vita köksluckor hos oss

Om du önskar att beställa vita köksluckor till dina IKEA-stommar, kan du med fördel göra det hos oss på Picky Living. Som tidigare nämnts kan du själv skräddarsy dina luckor i specialmått, olika materialval och valfria kulörer.

 

Kolla in vår inspirationssida eller börja designa ditt kök redan idag. Vill du se våra produkter i verkligheten är du varmt välkommen att besöka något av våra Showrooms.

 

Har du några funderingar kan du alltid kolla in våra frågor och svar eller kontakta oss direkt. Varmt välkommen till Picky Living – ditt förstahandsval när du vill förverkliga din köksdröm!

För mer inspiration & nyheter