Leveranstiden ligger för närvarande på cirka 7-9 arbetsveckor + semesteruppehåll i produktionen mellan v.27-31.
pickyliving

Höga köksskåp

Höga köksskåp skapar extra förvaringsutrymme i ditt kök. Något som alltid är uppskattat, inte minst i kök med begränsat utrymme. Satsa därför på höga köksskåp som går ända upp till taket – det är både praktiskt och snyggt!

 

Fördelar med höga köksskåp

Det finns många fördelar med att satsa på höga köksskåp. Som tidigare nämnts är det framförallt väldigt praktiskt. Många kök, inte minst i storstäderna, har ett minst sagt begränsat utrymme. Det är mycket som ska få plats på en liten yta. Då gäller det att vara smart och använda varje centimeter på bästa möjliga sätt.

 

Det kanske bästa sättet att skapa extra förvaringsutrymme är att satsa på höga köksskåp som går ända upp till taket. På så sätt får du mer plats åt kastruller, tallrikar, glas eller annat porslin.

 

Förutom att det är praktiskt är det också oerhört snyggt. Höga köksskåp tenderar att ge ett mer exklusivt och platsbyggt utseende. Det blir en sömlös och visuellt tilltalande lösning som tar ditt kök till nya höjder!

 

Köp luckor till höga skåp

Om du har höga köksskåp i dagsläget eller också planerar att satsa på detta i samband med en köksrenovering, kan du med fördel beställa luckorna hos oss på Picky Living. Vi skräddarsyr din beställning i specialmått, olika materialval och valfria kulörer.

 

Du väljer själv hur dina luckor ska se ut. Välj mellan olika material, stilar och färger för att skapa ett kök som faller just dig i smaken. Då vi kan skapa luckor i valfri NCS-kulör innebär det att du har över 2000 färger att välja mellan!

 

Kolla in vår inspirationssida eller börja designa ditt kök redan idag. Vill du se våra produkter i verkligheten är du varmt välkommen att besöka något av våra Showrooms.

 

Har du några funderingar kan du alltid kolla in våra frågor och svar eller kontakta oss direkt. Varmt välkommen till Picky Living – ditt förstahandsval när du vill förverkliga din köksdröm!

För mer inspiration & nyheter