Leveranstiden ligger för närvarande på cirka 7-9 arbetsveckor + semesteruppehåll i produktionen mellan v.27-31.
pickyliving

Montera köksluckor

Har du inhandlat nya köksluckor och undrar hur du går tillväga för att montera dessa? Låt oss berätta mer om hur du går tillväga för att lyckas med detta!

 

Så monterar du luckor på IKEA-stommar

Att montera luckor på köksstommar från IKEA är mycket enkelt. Det enda du behöver göra är att klicka eller skruva fast ena halvan av gångjärnet på dörren. Den andra delen monterar du i själva stommen, varpå du klickar eller skruvar ihop de två delarna med varandra. Svårare än så är det inte!

 

Förverkliga din köksdröm med Picky Living

Vi hoppas att du nu har bättre koll på några av de viktigaste standardmåtten för dagens kök. Om du själv går i renoveringstankar, kan du med fördel vända dig till oss på Picky Living!

 

Vi tillverkar skräddarsydda köksluckor till IKEA:s skåpstommar Metod och Faktum. Våra högteknologiska svenska fabriker skräddarsyr er beställning i specialmått, olika materialval och valfria kulörer. Tillsammans med vår gedigna kunskap och kreativitet skapar vi en platsbyggd och personligare inredning av hög kvalitet till ett bra pris.

 

Kolla in vår inspirationssida eller börja designa ditt kök redan idag. Vill du se våra produkter i verkligheten är du varmt välkommen att besöka något av våra Showrooms som återfinns i Stockholm, Göteborg och Malmö.

 

Har du några funderingar kan du alltid kolla in våra frågor och svar eller kontakta oss direkt. Varmt välkommen till Picky Living – ditt förstahandsval när du vill förverkliga din köksdröm!

För mer inspiration & nyheter