Leveranstiden ligger för närvarande på cirka 7-9 arbetsveckor + semesteruppehåll i produktionen mellan v.27-31.
pickyliving

Köksstomme 30 cm

Om du vill nyttja köket till max kan en mindre köksstomme om 30 cm att föredra. Det blir en perfekt plats för exempelvis kryddförvaring. Här tänkte vi berätta mer om möjligheterna med dessa stommar samt vilka alternativ som finns bland IKEA:s utbud.

 

Få ut det mesta av köket med små köksstommar

De allra flesta köksstommar har en bredd på 60 eller 80 cm. Något som kan ställa till problem. Många som planerar för sin kommande köksrenovering märker nämligen att det oftast blir plats över när man börjar sätta in alla stommar.

 

Problemet är däremot att det i dessa utrymmen inte ryms en stomme med ”normal” bredd. Och det är alltså här som en mindre bänkskåps- eller väggskåpsstomme med 30 centimeters bredd kommer väl till pass.

 

Väggskåpsstommarna kan med fördel förses med en utdragbar låda i dubbla plan för att ge gott om plats för förvaring av exempelvis kryddor och skärbrädor. Likaså kan en vägghängd stomme med dörr ge plats åt kryddor, torrvaror eller mindre köksredskap.

 

Med hjälp av smala stommar kan du vara säker på att få ut det mesta av ditt framtida kök!

 

30 cm stommar från IKEA

Om du planerar att bygga ett nytt kök kan vi varmt rekommendera dig att inhandla stommar från IKEA. De är mycket robusta och prisvärda samtidigt som det finns både bänkskåps- och väggskåpsstommar som är 30 cm breda.

 

Komplettera dina stommar med luckor från Picky Living

Vill du vara säker på att få det där köket som du alltid drömt om, kan du med fördel komplettera dina stommar med skräddarsydda luckor från Picky Living. Vi tillverkar måttbeställda och skräddarsydda köksluckor som kan användas på IKEA:s stommar Metod och Faktum.

 

Du väljer själv mellan en mängd olika material och stilar samt tusentals olika kulörer. Vi tillverkar de sedan på beställning i våra högteknologiska svenska fabriker. På så sätt kan du vara säker på att få ett kök helt enligt eget tycke och smak!

 

Kolla in vår inspirationssida eller börja designa dina köksluckor redan idag. Vill du se våra produkter i verkligheten är du varmt välkommen att besöka något av våra Showrooms i Stockholm, Göteborg och Malmö.

 

Har du några funderingar kan du alltid kolla in våra frågor och svar eller kontakta oss direkt. Varmt välkommen till Picky Living – ditt förstahandsval när du vill förverkliga din köksdröm!

För mer inspiration & nyheter