Leveranstiden ligger för närvarande på cirka 7-9 arbetsveckor + semesteruppehåll i produktionen mellan v.27-31.
pickyliving

Köksdörrar IKEA

Har du ett högt köksskåp från IKEA som du gärna vill pryda med en snygg dörr? Då har du hamnat helt rätt. Hos oss på Picky Living har du nämligen möjlighet att skapa måttanpassade och skräddarsydda luckor som passar till IKEA:s köksstommar Metod och Faktum.

 

Klä dina högskåp med snygga köksdörrar

De allra flesta kök har minst ett högskåp som inrymmer ett skafferi eller annan praktisk förvaring. Om så är fallet även för dig blir du troligtvis glad när vi berättar att vi kan erbjuda måttanpassade och skräddarsydda köksdörrar som passar IKEA:s högskåp.

 

Du väljer själv vilken stil, färg, material och mått som dina dörrar ska ha. Vi tillverkar de sedan på beställning i våra svenska högteknologiska fabriker, vartefter du monterar dem på samma enkla sätt som originaldörrarna.

 

På så sätt kan du på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt få ett skräddarsytt kök som passar just din stil och ditt kök. Dessutom är det skonsammare för både plånbok och miljö!

 

Kolla in vår inspirationssida eller börja designa dina luckor redan idag. Vill du se våra produkter i verkligheten är du varmt välkommen att besöka något av våra Showrooms som återfinns i Stockholm, Göteborg och Malmö.

 

Har du några funderingar kan du alltid kolla in våra frågor och svar eller kontakta oss direkt. Varmt välkommen till Picky Living – ditt förstahandsval när du vill förverkliga din köksdröm!

För mer inspiration & nyheter