Leveranstiden ligger förnärvarande på cirka 7-9 arbetsveckor.
pickyliving

Handtag till köksluckor retro

Vill du skapa ett vackert retroinspirerat kök och letar därför efter passande handtag? Då kan du sluta leta. Hos oss på Picky Living hittar du nämligen ett stort utbud av beslag och handtag i en mängd olika utföranden och material.

 

Beslag som passar i ett retro-kök

Att byta ut handtagen i ditt kök är ett enkelt sätt att förnya dess utseende och få den där stilen som du bara drömmer om. Det är också därför som vi erbjuder ett stort sortiment av beslag och knoppar i en mängd olika färger, material och stilar.

 

Vi erbjuder handtag som är tillverkade i bl.a. mässing, koppar, läder, mattsvart lack, krom och eloxerad aluminium. På så sätt hittar du garanterat en produkt som faller just dig i smaken.

 

Är du på jakt efter beslag som passar köksluckor i ett retroinspirerat kök, kan du med fördel kika in följande produkter:

 

 

Vill du inspireras av våra tidigare kunder kan du alltid kika in vår inspirationssida. Du är också varmt välkommen att besöka något av våra Showrooms i Stockholm, Göteborg eller Malmö, i vilka du har möjlighet att klämma, känna och låta dig inspireras av våra produkter.

 

Har du några funderingar kan du alltid kolla in våra frågor och svar eller kontakta oss direkt. Varmt välkommen till Picky Living – ditt förstahandsval när du vill förverkliga din köksdröm!

För mer inspiration & nyheter