Leveranstiden ligger för närvarande på cirka 7-9 arbetsveckor + semesteruppehåll i produktionen mellan v.27-31.
pickyliving

IKEA ekbänkskiva

Valet av köksbänkskiva är minst sagt viktigt. Inte nog med att det är viktigt för kökets utseende, är det också betydande ur ett funktionalitetsperspektiv. Är du på jakt efter en ekbänkskiva som passar till ett IKEA-kök, kan du sluta leta. Hos oss på Picky Living kan du nämligen beställa skräddarsydda bänkskivor i en mängd olika material, däribland ek.

 

Måttanpassade bänkskivor i ek

Vi erbjuder ett stort urval av bänkskivor. Synonymt för våra skivor är att de håller en genomgående hög kvalitet, både ur ett estetiskt och funktionellt perspektiv. Vi skräddarsyr och måttanpassar våra bänkskivor efter just dina mått. På så sätt får du garanterat en sömlös lösning med ett exklusivt utseende!

 

Som tidigare nämnts erbjuder vi bänkskivor i flertalet omsorgsfullt utvalda material. Allt ifrån natur- och kompositstenar till rostfritt stål och olika träslag. Bland träslagen återfinns bl.a. kärnask, valnöt och ek.

 

Med andra ord är det ett perfekt alternativ om du är på jakt efter en ekbänkskiva till ditt IKEA-kök. Våra bänkskivor av ek går att få i flertalet olika utföranden, både i mörka vintageoljade toner samt i ljusare nyanser som lyfter fram träets naturliga utseende.

 

Inte nog med att vi skräddarsyr våra bänkskivor efter just dina mått, kan vi också flertalet bearbetningar. Vi kan bl.a. göra utskärningar för diskhoar och hällar, både plan- och underlimmade, samt för blandare och inbyggda diskmedelspumpar.

 

Beställ en måttanpassad bänkskiva i något av våra omsorgsfullt utvalda material. Vill du se och uppleva våra produkter i verkligheten, är du varmt välkommen att besöka något av våra Showrooms.

 

Har du några funderingar kan du alltid kolla in våra frågor och svar eller kontakta oss direkt. Varmt välkommen till Picky Living – ditt förstahandsval när du vill förverkliga din köksdröm!

För mer inspiration & nyheter