Leveranstiden ligger för närvarande på cirka 7-9 arbetsveckor + semesteruppehåll i produktionen mellan v.27-31.
pickyliving

Lantligt kök IKEA

Drömmer du om ett lantligt IKEA-kök? Då har du hamnat helt rätt. Hos oss på Picky Living har du nämligen möjlighet att beställa skräddarsydda luckor i en mängd olika stilar, material och färger. Här berättar vi mer om vilka val du kan göra för att få en lantlig utstrålning på dina luckor!

 

Valen som ger dina köksluckor en lantlig känsla

Att allt fler drömmer om ett kök med lantlig utstrålning är inte särskilt konstigt med tanke på den varma och genuina känslan som detta medför. Nedanför berättar vi mer om vilka val du kan göra för att ge dina luckor den rätta lant stilen:

 

1. Välj en ramlucka

Ramluckor är synonymt för den lantliga köks stilen. På Picky Living har vi därför skapat en ramlucka – P2 – som har en fräsning på ramens sida och därav skänker dig den rätta känslan.

 

2. Välj en passande kulör 

Även färgen har en stor inverkan på hur luckorna uppfattas. När du önskar en lantlig stil kan exempelvis vitt, grönt och greigt vara passande färgsättningar.

 

3. Komplettera med passande handtag

Förutom att välja rätt stil och färg på dina luckor, gäller det även att komplettera dem med ett par passande handtag. För detta ändamål kan vi varmt rekommendera dig att spana in våra handtag Skål, Kula, Retro, Pull förnicklad och Pull mässing. Du hittar ännu fler alternativ bland alla våra handtag.

Andra saker som kan vara behjälpligt för att skänka köket en lantlig känsla är att komplettera med en passande bänkskiva, exempelvis en av trä, samt andra detaljer som en lantlig vask och blandare.

 

Förverkliga din köksdröm med Picky Living

Vi tillverkar köksluckor till IKEA:s skåpstommar Metod och Faktum. Våra högteknologiska svenska fabriker skräddarsyr er beställning i specialmått, olika materialval och valfria kulörer. Tillsammans med vår gedigna kunskap och kreativitet skapar vi en platsbyggd och personligare inredning av hög kvalitet till ett bra pris.

Kolla in vår inspirationssida eller börja designa ditt kök redan idag. Vill du se våra produkter i verkligheten är du varmt välkommen att besöka något av våra Showrooms som återfinns i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Har du några funderingar kan du alltid kolla in våra frågor och svar eller kontakta oss direkt. Varmt välkommen till Picky Living – ditt förstahandsval när du vill förverkliga din dröm om ett lantligt kök! 

För mer inspiration & nyheter