Leveranstiden ligger för närvarande på cirka 7-9 arbetsveckor + semesteruppehåll i produktionen mellan v.27-31.
pickyliving

Köksluckor ek IKEA

Drömmer du om att förse ditt IKEA-kök med luckor av ek? Då kan du sluta leta. Hos oss på Picky Living har du nämligen möjlighet att skräddarsy köksluckor helt enligt dina önskemål. Välj mellan flertalet alternativ såsom mörk mockabetsad ek eller gråbetsad ek.

 

Ge ditt kök ett naturligt uttryck

Andelen svenskar som drömmer om att förse sitt kök med luckor av ek ökar i rasande fart. Något som inte är särskilt konstigt med tanke på det vackra och naturliga intrycket som det skänker köket.

 

Genom att välja köksluckor av ek är alternativen dessutom många. Önskar du att träet ska bibehålla så mycket av sin ursprungliga karaktär som möjligt är naturligt gråbetsad ek att föredra. Om du däremot strävar efter ett mer exklusivt utseende med mörkare inslag är det mockabetsade alternativet att föredra.

 

Alternativen är minst sagt men många. Oavsett vilken väg du väljer att gå så kan du däremot känna dig trygg med att ek-luckorna skänker en naturlig skönhet till ditt kök!

 

Förverkliga din köksdröm med oss

Som nämnts inledningsvis har vi på Picky Living möjlighet att skapa skräddarsydda och måttanpassade köksluckor helt enligt dina önskemål. Du väljer själv material, stil och färg. Vi tillverkar sedan luckorna på beställning i våra högteknologiska svenska fabriker.

 

Tillsammans med vår gedigna kunskap och kreativitet skapar vi en platsbyggd och personligare inredning av hög kvalitet till ett bra pris!

 

Kolla in vår inspirationssida eller börja designa ditt kök redan idag. Vill du se våra produkter i verkligheten är du varmt välkommen att besöka något av våra Showrooms som återfinns i Stockholm, Göteborg och Malmö.

 

Har du några funderingar kan du alltid kolla in våra frågor och svar eller kontakta oss direkt. Varmt välkommen till Picky Living – ditt förstahandsval när du vill förverkliga din köksdröm!

För mer inspiration & nyheter