Leveranstiden ligger för närvarande på cirka 7-9 arbetsveckor + semesteruppehåll i produktionen mellan v.27-31.
pickyliving

Väggskåp vitrin IKEA

Önskar du att förse ditt IKEA-kök med vitrinluckor? Då har du hamnat helt rätt. Hos oss på Picky Living har du möjlighet att beställa skräddarsydda och måttanpassade köksluckor med vitrin till IKEA:s väggskåpsstommar.

 

Köksluckor med vitrin – praktiskt och snyggt

Att man vill förse sitt kök med vitrinluckor är inte särskilt konstigt med tanke på att det är såväl praktiskt som snyggt. Det är praktiskt på så sätt att du kan se vart saker och ting ligger, utan att behöva öppna luckorna. Vitrin är dessutom förhållandevis ovanligt, vilket gör att du har möjlighet att skapa ett kök som sticker ut från mängden! 

 

Beställ skräddarsydda luckor till dina stommar

Om du är i färd med att genomföra en köksrenovering, kan du med fördel vända dig till oss på Picky Living. Vi tillverkar skräddarsydda och måttanpassade luckor som passar både nya och gamla IKEA-stommar.

Du väljer själv vilket utförande, material, färg och beslag som dina luckor ska ha. Därefter tillverkar vi dem på beställning i våra svenska fabriker!

Kolla in vår inspirationssida eller börja designa ditt kök redan idag. Vill du se våra produkter i verkligheten är du varmt välkommen att besöka något av våra Showrooms som återfinns i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Har du några funderingar kan du alltid kolla in våra frågor och svar eller kontakta oss direkt. Varmt välkommen till Picky Living – ditt förstahandsval när du vill förverkliga din köksdröm.

För mer inspiration & nyheter