Leveranstiden ligger för närvarande på cirka 7-9 arbetsveckor + semesteruppehåll i produktionen mellan v.27-31.
pickyliving

Tillverkning köksluckor

Drömmer du om att skapa ett kök helt enligt dina preferenser och är därför på jakt efter någon som kan tillverka skräddarsydda köksluckor? Då kan du sluta leta!

 

Hos oss på Picky Living har du nämligen möjlighet att skapa och beställa luckor i valfria material, färger och utföranden. Vi tillverkar köksluckorna på beställning i våra högteknologiska svenska fabriker och levererar dem därefter hem till dig.

 

Förverkliga din köksdröm

Köket är ett av de utrymmen som flest svenskar drömmer om att renovera. Många önskar dessutom att göra det helt enligt sina egna preferenser. Något som oftast är dyrt och resulterar i att man får nöja sig med en kompromiss.

 

Att förverkliga din köksdröm med ett skräddarsytt är nu lättare än någonsin. Det behöver heller inte kosta skjortan. Åtminstone inte om du väljer att skräddarsy och beställa dina luckor hos oss på Picky Living.

 

Våra luckor kan fås i en mängd olika material, stilar och kulörer och passar både gamla och nya IKEA-stommar. Något som gör det möjligt att förverkliga din köksdröm på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt!

 

Vad väntar du på?

Kolla in vår inspirationssida eller börja designa ditt kök redan idag. Vill du se våra produkter i verkligheten är du varmt välkommen att besöka något av våra Showrooms som återfinns i Stockholm, Göteborg och Malmö.

 

Har du några funderingar kan du alltid kolla in våra frågor och svar eller kontakta oss direkt. Varmt välkommen till Picky Living – ditt förstahandsval när du vill förverkliga din köksdröm!

För mer inspiration & nyheter