Leveranstiden ligger för närvarande på cirka 7-9 arbetsveckor + semesteruppehåll i produktionen mellan v.27-31.
pickyliving

Tillbehör till IKEA-möbler

Hos oss på Picky Living hittar du ett välfyllt utbud av tillbehör som passar till diverse IKEA-möbler. Vi erbjuder bland annat diverse handtag och ben som kan användas för att ge dina befintliga möbler ett välbehövt lyft!

 

Uppdatera dina IKEA-möbler

Börjar du tröttna på dina gamla opersonliga möbler? Då är du inte ensam. Istället för att införskaffa helt nya möbler kan du däremot välja att uppdatera dina befintliga möbler. Med några enkla knep kan en gammal byrå, garderob eller sideboard få nytt liv. Något som är gynnsamt för såväl plånbok som miljö!

 

Nedanför delar vi med oss av några tips på hur du kan uppdatera dina befintliga IKEA-möbler:

 

Handtag och knoppar

Som nämnts inledningsvis erbjuder vi ett välfyllt utbud av handtag och knoppar i en mängd olika material och stilar. De tillverkas bland annat i mässing, koppar, läder och eloxerad aluminium. På så sätt kan du säkerligen hitta en produkt som passar just dig, ditt hem och din möbel!

 

Om du vill integrera naturliga material i ditt hem och samtidigt ge din möbel ett elegant utseende, kanske vårt handtag Volt faller dig i smaken. Det är nämligen tillverkat av naturgarvat läder från Tärnsjö Garveri och går att få i tre olika kulörer.

 

Eftersträvar du istället ett härligt retroutseende kanske vårt beslag Retro passar bättre. Möjligheterna är minst sagt många och valet är helt upp till dig!

 

Utforska vårt kompletta utbud av handtag och knoppar.

 

Ben

Handtag och knoppar är däremot inte det enda knepet som du kan använda för att ge dina IKEA-möbler ett nytt liv. Även ett par nya ben kan göra susen för utseendet. Här erbjuder vi huvudsakligen moderna ben som är tillverkade i solid lättrad mässing och solid svarteloxerad aluminium.

 

Produkter som lämpar sig utmärkt när du vill ge möblerna ett tuffare och mer karaktäristiskt utseende. Använd de med fördel på sideboards, låga bord eller andra liknande möbler.

 

Utforska vårt kompletta utbud av ben till IKEA-möbler.

 

Har du några funderingar kan du alltid kolla in våra frågor och svar eller kontakta oss direkt. Varmt välkommen till Picky Living!

För mer inspiration & nyheter