Leveranstiden ligger för närvarande på cirka 7-9 arbetsveckor + semesteruppehåll i produktionen mellan v.27-31.
pickyliving

Knoppar till byrå IKEA

Äger du en IKEA-byrå som du börjat tröttna på? I så fall rekommenderar vi dig att byta ut lådornas- eller dörrarnas knoppar. Ett enkelt och billigt sätt att ge din gamla byrå nytt liv!

 

Här tänkte vi tipsa om några av våra knoppar som lämpar sig utmärkt att använda på IKEA-byråer. 

 

ACT – med inspiration från industrialismen

ACT är en svensktillverkad knopp som finns i flertalet material, färger och stilar. Synonymt för samtliga är däremot att inspirerats av den tidiga industrialismens expansion. En enkel men karaktäristisk knopp som blir smycket i din inredning!

 

Kolla in de olika alternativen:

 

 

DOT – enkelt och stilrent

DOT är en slät knopp som kan användas på alla typer av byråer. Den lämpar sig utmärkt när du önskar ett modernt och stilrent utseende. Dessutom finns den tillgänglig i en rad olika färger och material:

 

 

Amp och Bas – för ett karaktäristiskt utseende

Amp och Bas är två runda knoppar som försedda med en räfflad yta, vilket gör de både snygga och greppvänliga. De finns tillgängliga i flera material och färger.

 

 

Kula – för dig som önskar något tidlöst

Kula är en liten och elegant knopp med rund platta som bas. Den finns både i mässing, silver och svart kulör, vilket gör att du säkerligen hittar ett alternativ som passar just din byrå och ditt hem. Tack vare de mjuka formerna skapas ett tidlöst utseende!

 

 

Detta är såklart bara några av de knoppar som vi kan erbjuda. Utforska vårt kompletta utbud av knoppar och beslag för att hitta något som faller just dig i smaken.

 

Har du några funderingar kan du alltid kolla in våra frågor och svar eller kontakta oss direkt.

För mer inspiration & nyheter