Leveranstiden ligger för närvarande på cirka 7-9 arbetsveckor + semesteruppehåll i produktionen mellan v.27-31.
pickyliving

IKEA Applåd kökslucka

Applåd är en gammal kökslucka från IKEA:s sortiment som tyvärr har utgått. Om du vill beställa nya luckor som påminner om Applåd till utseendet, kan du med fördel göra det hos oss på Picky Living. Vi skräddarsyr och måttanpassar köksluckor enligt dina preferenser!

 

Applåd – en utgående modell

Som tidigare nämnts är Applåd en utgående lucka från IKEA. Den tillverkades till köksjättens gamla stommar Faktum och går således inte att få tag på längre.

 

Skräddarsy dina luckor hos Picky Living

Om du önskar att skapa dina alldeles egna köksluckor, kanske luckor som påminner om Applåd, kan du med fördel göra det hos oss på Picky Living. Hos oss väljer du själv vilket material, vilken stil och vilken färg som du önskar på dina luckor. Vi tillverkar dem sedan på beställning i våra svenska fabriker.

 

Vill du se våra tidigare kunders kreationer kan du besöka vår inspirationssida. Här hittar du garanterat inspiration som får kreativiteten att flöda. Önskar du att se våra produkter i verkligheten är du varmt välkommen att besöka något av våra showrooms i Stockholm, Göteborg eller Malmö. 

 

Sätt igång och skapa ditt drömkök redan idag. Har du några frågor eller funderingar kan du kika in frågor och svar, där vi besvarar några av de vanligaste frågorna som berör våra produkter. Du är också varmt välkommen att kontakta oss!

För mer inspiration & nyheter