Leveranstiden ligger för närvarande på cirka 7-9 arbetsveckor + semesteruppehåll i produktionen mellan v.27-31.
pickyliving

IKEA exklusivt

Drömmer du om ett IKEA-kök med exklusivt utseende? Då rekommenderar vi dig att komplettera dina befintliga (eller nya) IKEA-stommar med skräddarsydda luckor, passbitar, täcksidor och socklar från Picky Living.

 

Tips för ett exklusivt utseende

Det är många där ute som drömmer om ett kök som ger ifrån sig ett exklusivt utseende. För att lyckas med detta finns det såklart en hel del saker som man kan göra. De behöver heller inte kosta skjortan!

 

Hos oss på Picky Living har du, som tidigare nämnts, möjlighet att skapa och beställa dina alldeles egna luckor, passbitar, täcksidor och socklar. Du väljer själv material, kulör och stil. Vi tillverkar dem sedan på beställning i våra svenska högteknologiska fabriker.

 

En stor fördel med våra produkter är att de enkelt kan monteras på både nya och gamla IKEA-stommar, vilket innebär att du inte behöver göra en komplett köksrenovering och därav sparar mycket pengar.

 

Genom att beställa både luckor, passbitar, täcksidor och socklar i samma utförande som får du ett exklusivt och skräddarsytt utseende på ditt kök.

 

Skapa ditt drömkök redan idag

Om du vill låta dig inspireras av våra kunders tidigare kreationer och själv se hur ditt IKEA-kök kan få ett exklusivt utseende, kan du med fördel kika in vår inspirationssida. Vill du se produkterna i verkligheten är du också varmt välkommen att besöka något av våra Showrooms.

 

Är du mån om att komma igång snabbt kan du börja designa ditt kök redan idag. Har du några funderingar kan du alltid kolla in våra frågor och svar eller kontakta oss direkt. Varmt välkommen till Picky Living – ditt förstahandsval när du vill förverkliga din köksdröm!

För mer inspiration & nyheter