Leveranstiden ligger för närvarande på cirka 7-9 arbetsveckor + semesteruppehåll i produktionen mellan v.27-31.
pickyliving

Inspiration IKEA-kök

Så, du planerar att renovera ditt kök? Då är du inne i en spännande period som troligtvis inkluderar att leta efter inspiration. Och då har du verkligen hamnat helt rätt. Vi på Picky Living tillverkar nämligen skräddarsydda luckor till IKEA:s köksstommar Metod och Faktum, och vi har även ett gediget inspirationsgalleri där du kan låta dig inspireras av våra tidigare kunder!

 

Låt dig inspireras av våra kunder

Som tidigare nämnts har vi satt ihop ett välfyllt inspirationsgalleri där du hittar otaliga kökskreationer från våra tidigare kunder. Navigera till vår inspirationssida för att se vad våra kunder har skapat!

 

Skapa ditt drömkök hos Picky Living

Vi på Picky Living skräddarsyr köksluckor till IKEA:s stommar Metod och Faktum. Du kan själv välja mellan olika material, stilar och färger. Möjligheterna är näst intill oändliga och det är enbart din fantasi som sätter gränserna för vad som är möjligt!

 

Fördelarna med att beställa skräddarsydda och måttanpassade luckor är många. Dels ger det dig chansen att behålla dina befintliga IKEA-stommar, vilket är skonsamt för såväl miljö som plånbok.

 

Därutöver kommer det som de flesta lockas av – möjligheten att äntligen förverkliga sin köksdröm. Här får du tillfälle att skapa ditt alldeles egna kök, helt enligt dina personliga preferenser. Dessutom kan du göra det till ett överkomligt pris!

 

Kolla in vår inspirationssida eller börja designa ditt kök redan idag. Vill du se våra produkter i verkligheten är du varmt välkommen att besöka något av våra Showrooms som återfinns i Stockholm, Göteborg och Malmö.

 

Har du några funderingar kan du alltid kolla in våra frågor och svar eller kontakta oss direkt. Varmt välkommen till Picky Living – ditt förstahandsval när du vill förverkliga din köksdröm!

För mer inspiration & nyheter