Leveranstiden ligger för närvarande på cirka 7-9 arbetsveckor + semesteruppehåll i produktionen mellan v.27-31.
pickyliving

Beigea köksluckor

Den vita kulören har under många år dominerat bland färgsättningen i kök. Och visst är det stilrent och vackert med vita köksluckor, men lite färg brukar aldrig skada. En av de färger som ökat i popularitet under de senaste åren är beigt. Låt oss därför kika närmare på beigea köksluckor!

 

Beigea luckor – för en varm och ombonad känsla

Att den beigea färgen ökat i popularitet är inte särskilt konstigt. Den skapar nämligen en varm och ombonad känsla i köket, samtidigt som uttrycket är både modernt och tidlöst på en och samma gång.

 

Beställ beigea köksluckor hos Picky Living

Om du själv drömmer om att förse ditt kök med beigea luckor, kan du med fördel vända dig till oss på Picky Living. Vi tillverkar måttanpassade och skräddarsydda köksluckor som passar IKEA:s stommar Metod och Faktum.

 

Du väljer själv kulör, stil och material på luckorna och kan således skapa ditt drömkök på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt. I och med att du kan välja mellan samtliga färger från NCS-skalan har du tusentals alternativ. Med andra ord otaliga toner av beigt!

 

Kolla in vår inspirationssida eller börja designa ditt kök redan idag. Vill du se våra produkter i verkligheten är du varmt välkommen att besöka något av våra Showrooms som återfinns i Stockholm, Göteborg och Malmö.

 

Har du några funderingar kan du alltid kolla in våra frågor och svar eller kontakta oss direkt. Varmt välkommen till Picky Living – ditt förstahandsval när du vill förverkliga din köksdröm!

För mer inspiration & nyheter