Leveranstiden ligger förnärvarande på cirka 7-9 arbetsveckor.
pickyliving

Greige köksluckor IKEA

Greige har under de senaste åren blivit en kulör lika självklar som vitt var för några år sedan. Om du tillhör en av dem som drömmer ett greigt kök har du hamnat helt rätt. Hos oss på Picky Living har du nämligen möjlighet att beställa skräddarsydda köksluckor som passar till både nya och gamla IKEA-stommar.

 

Greige – en blandning av grått och beigt

Som vi varit inne på tidigare är greige en riktig trendfärg. Och det är lätt att förstå varför. Denna färg är nämligen en kombination av grått och beigt. Slutresultatet är en iögonfallande kulör som skänker en både mjuk, sofistikerad och exklusiv känsla. Med andra ord ett perfekt alternativ i köket!

 

Inspireras av våra kunders greiga kök

Hos oss på Picky Living har du möjlighet att skräddarsy köksluckor enligt dina önskemål och behov. Genom åren har vi haft nöjet att leverera otaliga luckor i färgen greige. Nedanför kan du låta dig inspireras av några av dem:

 

Se fler bilder här.

Se fler bilder här.

Se fler bilder här.

Se fler bilder här.

Se fler bilder här.

 

Förverkliga din köksdröm med Picky Living

Vi tillverkar köksluckor till IKEA:s skåpstommar Metod och Faktum. Våra högteknologiska svenska fabriker skräddarsyr er beställning i specialmått, olika materialval och valfria kulörer. Tillsammans med vår gedigna kunskap och kreativitet skapar vi en platsbyggd och personligare inredning av hög kvalitet till ett bra pris.

Kolla in vår inspirationssida eller börja designa ditt kök redan idag. Vill du se våra produkter i verkligheten är du varmt välkommen att besöka något av våra Showrooms som återfinns i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Har du några funderingar kan du alltid kolla in våra frågor och svar eller kontakta oss direkt. Varmt välkommen till Picky Living – ditt förstahandsval när du vill förverkliga din köksdröm!

För mer inspiration & nyheter