Leveranstiden ligger för närvarande på cirka 7-9 arbetsveckor + semesteruppehåll i produktionen mellan v.27-31.
pickyliving

Massiv bänkskiva IKEA

Är du på jakt efter en massiv bänkskiva som passar ditt IKEA-kök? Hos oss på Picky Living hittar du en mängd massiva skivor i material som trä och natursten. Vi måttanpassar dessutom bänkskivorna för att passa just ditt kök!

 

Måttanpassade bänkskivor i massiva material

Hos oss på Picky Living hittar du uteslutande bänkskivor i omsorgsfullt utvalda material. Vi kan bland annat erbjuda naturstenar som marmor, kalksten, granit och kvartsit i en mängd olika utföranden.

 

Önskar du samma gedigna och exlkusiva känsla som naturstenar ingjuter, men med ännu tuffare hållfasthet, kan en bänkskiva i kompositsten vara ett passande alternativ. Vi erbjuder därför kompositstensmaterial som Caesarstone, Dekton och Silestone, respektive akrylskivor i Corian.

 

Vill du ha ett mjukare och varmare uttryck i köket, kanske en bänkskiva av trä passar bättre. Vi erbjuder träbänkskivor i fallande längder eller hela stavar, tillverkade av kärnask, ek, valnöt och brasilica safari.

 

Som tidigare nämnts måttanpassar vi samtliga bänkskivor för att passa ditt kök. Vi gör även önskade bearbetning för exempelvis diskho, häll och blandare. I och med att samtliga av våra bänkskivor måttanpassas kan de fördelaktigen användas i ditt befintliga IKEA-kök!

 

Beställ din bänkskiva redan idag

Vill du se våra kunders tidigare skapelser kan du navigera till vår inspirationssida. Du är också varmt välkommen att besöka något av våra showrooms i Stockholm, Göteborg eller Malmö. Känner du dig reda att göra en beställning kan du sätta igång och skapa din måttanpassade bänkskiva redan idag.

För mer inspiration & nyheter