Leveranstiden ligger för närvarande på cirka 7-9 arbetsveckor + semesteruppehåll i produktionen mellan v.27-31.
pickyliving

Funkiskök IKEA

Har du alltid drömt om att skapa ett härligt funkiskök? Då kan du med fördel vända dig till oss på Picky Living. Vi tillverkar skräddarsydda och måttanpassade luckor, vilket gör att du med enkelhet kan skapa ett modernt funkisinspirerat kök!

 

Skapa och beställ luckor i funkisstil

Det är många där ute som hittat tillbaka till den så kallade funkisstilen. Precis som namnet antyder genomsyras denna stil av funktionalitet, vilket i kökssammanhang betyder stora arbetsytor, praktiska förvaringslösningar och luckor utan onödiga utsmyckningar. Vad gäller färgerna så går de i pastella toner av bl.a. gult och mintgrönt. 

 

Om du är en av dem som drömmer om att skapa ett modernt funkisinspirerat kök, kan du förverkliga denna tillsammans med oss på Picky Living. Hos oss har du nämligen möjlighet att skapa skräddarsydda och måttanpassade köksluckor.

 

Välj mellan flertalet material, färger och stilar för att skapa dina alldeles egna luckor. Komplettera dem även med ett tidstypiskt handtag, varför inte vårt Retro handtag, för att skapa en riktig funkiskänsla!

 

Sätt igång och skapa dina köksluckor redan idag eller låt dig inspireras av våra tidigare kunder. Du är också varmt välkommen att besöka något av våra Showrooms i Stockholm, Göteborg eller Malmö.

För mer inspiration & nyheter