Leveranstiden ligger för närvarande på cirka 7-9 arbetsveckor + semesteruppehåll i produktionen mellan v.27-31.
pickyliving

Grå köksluckor IKEA

Grått är minst sagt inne just nu. Något som inte är särskilt konstigt med tanke på att det ingjuter en såväl modern som tidlös känsla. Om du önskar gråa köksluckor till ditt IKEA-kök, kan du med fördel beställa dem hos oss på Picky Living.

Gråa köksluckor – en trend som är här för att stanna

Under de senaste åren har allt fler valt att förse sitt kök med gråa köksluckor. En trend som är här för att stanna!

 

Att allt fler väljer gråa luckor är inte särskilt konstigt. Det är nämligen en neutral färg som kan användas i en mängd olika typer av kök, oavsett stil. Använd grått på luckor i shakerstil för att skapa ett tidlöst utseende eller på släta luckor för att skapa ett modernt och minimalistiskt uttryck. 

 

Möjligheterna är minst sagt många och trenden med gråa köksluckor är onekligen här för att stanna.

 

Skräddarsy gråa luckor hos Picky Living

Om du också önskar gråa köksluckor i ditt kök, kan du med fördel beställa dem hos oss på Picky Living. Vi tillverkar skräddarsydda köksluckor till IKEA:s skåpstommar Metod och Faktum. Våra högteknologiska svenska fabriker skräddarsyr er beställning i specialmått, olika materialval och valfria kulörer.

 

Sätt igång och skräddarsy dina luckor eller låt dig inspireras av våra tidigare kunder. Vill du se våra produkter i verkligheten är du varmt välkommen att besöka något av våra Showrooms i Stockholm, Göteborg eller Malmö.

 

Har du några funderingar kan du alltid kolla in våra frågor och svar eller kontakta oss direkt. Varmt välkommen till Picky Living – ditt förstahandsval när du vill förverkliga din köksdröm!

För mer inspiration & nyheter