Leveranstiden ligger för närvarande på cirka 7-9 arbetsveckor + semesteruppehåll i produktionen mellan v.27-31.
pickyliving

Grönt kök IKEA

Drömmer du om ett grönt kök? Då har du hamnat helt rätt. Hos oss på Picky Living har du nämligen möjlighet att skapa och beställa skräddarsydda köksluckor som passar till IKEA:s stommar. Perfekt för dig som drömmer om ett grönt kök från IKEA!

 

Gröna luckor ger karaktär åt köket

Det finns många goda anledningar till varför du bör montera gröna luckor i ditt kök. Framförallt på grund av att det skänker köket ett karaktäristiskt utseende som många inte har. Dessutom hjälper den gröna färgen till att skapa en lugn, harmonisk och familjär känsla!

 

Kolla in våra kunders gröna kök

Genom åren har vi haft nöjet att leverera gröna köksluckor till flertalet nöjda kunder. Nedanför kan du se slutresultatet från några av våra kunder:

 

 

Se fler bilder från detta kök.

 

 

Se fler bilder från detta kök.

 

 

Se fler bilder från detta kök.

 

 

Se fler bilder från detta kök.

 

Skräddarsydda köksluckor från Picky Living

Som tidigare nämnts tillverkar vi på Picky Living skräddarsydda och måttanpassade köksluckor till IKEA:s skåpstommar Metod och Faktum. Våra högteknologiska svenska fabriker skräddarsyr er beställning i specialmått, olika materialval och valfria kulörer. Tillsammans med vår gedigna kunskap och kreativitet skapar vi en platsbyggd och personligare inredning av hög kvalitet till ett bra pris.

 

Kolla in vår inspirationssida eller börja designa ditt kök redan idag. Vill du se våra produkter i verkligheten är du varmt välkommen att besöka något av våra Showrooms som återfinns i Stockholm, Göteborg och Malmö.

 

Har du några funderingar kan du alltid kolla in våra frågor och svar eller kontakta oss direkt. Varmt välkommen till Picky Living – ditt förstahandsval när du vill förverkliga din köksdröm!

För mer inspiration & nyheter