Leveranstiden ligger för närvarande på cirka 7-9 arbetsveckor + semesteruppehåll i produktionen mellan v.27-31.
pickyliving

Sekelskifteskök IKEA

Drömmer du om ett sekelskifteskök från IKEA? Då har du hamnat helt rätt! Hos oss på Picky Living har du nämligen möjlighet att skräddarsy och beställa hem skåpsluckor som passar till IKEA:s köksstommar – perfekt om du önskar ett sekelskifteskök.

 

Skräddarsy ett sekelskifteskök till IKEA-stommar

 

Vi ger dig möjligheten att förverkliga din köksdröm till en överkomlig peng. Hos oss kan du skräddarsy dina alldeles egna köksluckor som sedan enkelt monteras på din befintliga Metod- eller Faktum-stomme.

 

Möjligheterna är hos oss näst intill oändliga. Du kan själv välja mellan en rad olika stilar – släta luckor, träluckor eller ramluckor. Om du drömmer om ett sekelskifteskök, rekommenderar vi att du tar en titt på det sistnämnda alternativet.

 

Våra ramluckor i modell P2 har en lantlig fräsning på ramens insida och kan fås obehandlad för penselmålning av dig, alternativt färdigmålade i valfri NCS-kulör. Eftersom vi kan måla dina luckor i alla NCS-kulörer, finns det över 2000 färger att välja mellan.

 

För att ge dina luckor ännu mer sekelskifteskänsla, kan du med fördel komplettera dem med tidsenliga handtag. Som tur är erbjuder vi ett brett sortiment av både handtag och knoppar som passar för uppgiften. Varför inte kolla slänga ett extra öga på vår Retro-knopp eller våra Retro-handtag, Skål-handtag?

 

Passar inte någon av dessa kan du med fördel kolla in vårt fullständiga utbud av handtag och knoppar till köksluckor.

 

Att skapa ett sekelskifteskök till IKEA:s stommar är hos oss enkelt. Du skräddarsyr och beställer enkelt dina luckor online. Vi tillverkar sedan dina luckor på beställning och levererar dem hem till dig. Du monterar dem sedan på samma enkla sätt som originalluckorna från IKEA!

 

Inspireras av våra tidigare kunders sekelskifteskök

 

Letar du efter inspiration till ditt sekelskifteskök? Då kan du med fördel kika in vår inspirationssida, på vilken du hittar massvis med inspirerande bilder från våra tidigare kunder. Många av dem med ramluckor som utstrålar en tilltalande sekelskifteskänsla.  

 

Vill du istället låta dig inspireras av våra luckor i verkligheten, är du varmt välkommen att besöka något av våra showrooms, vilka återfinns i Stockholm, Göteborg och Malmö. Har du några funderingar kan du alltid kolla in våra frågor och svar eller kontakta oss direkt.

 

Varmt välkommen till Picky Living – ditt förstahandsval om du önskar ett sekelskifteskök till IKEA-stommar.

För mer inspiration & nyheter