Leveranstiden ligger för närvarande på cirka 7-9 arbetsveckor + semesteruppehåll i produktionen mellan v.27-31.
pickyliving

Äldre IKEA-köksluckor

Har du sett en äldre kökslucka från möbeljätten IKEA som du gillar? Då har du med största sannolikhet möjlighet att återskapa denna hos oss på Picky Living. Vi tillverkar nämligen skräddarsydda luckor i en mängd olika material, färger och stilar!

 

Fallit för en utgången lucka?

Precis som med sitt resterande sortiment byter IKEA kontinuerligt ut sina köksluckor. Något som innebär att många av deras tidigare kreationer har utgått. Om du har sett en gammal IKEA-lucka kan den således vara omöjlig att få tag på…

 

Återskapa luckan hos oss på Picky Living

Det finns däremot en chans för dig att få en snarlik lucka. Hos oss kan du nämligen sätta ihop alldeles egna luckor. Välj mellan en mängd olika material, färger och stilar. Det är endast fantasin som sätter gränser!

 

Oavsett om du önskar släta luckor, träluckor eller ramluckor hittar du det hos oss. Dessutom kan du välja mellan en mängd olika handtag samt infrästa grepp. På så sätt kan du med största sannolikhet återskapa den äldre IKEA-luckan som du fallit för.

 

Sätt igång och skapa dina köksluckor redan idag eller låt dig inspireras av våra tidigare kunder. Du är också varmt välkommen att besöka något av våra Showrooms i Stockholm, Göteborg eller Malmö.

För mer inspiration & nyheter