Leveranstiden ligger för närvarande på cirka 7-9 arbetsveckor + semesteruppehåll i produktionen mellan v.27-31.
pickyliving

IKEA vit bänkskiva

Önskar du att förse ditt IKEA-kök med en vit bänkskiva? I så fall har du hamnat helt rätt. Hos oss på Picky Living har du nämligen möjlighet att beställa måttanpassade bänkskivor i en mängd olika material och färger.

 

Vita bänkskivor som passar IKEA-kök

Som tidigare nämnts tillverkar vi måttanpassade bänkskivor i en mängd olika material och färger. Vi tillhandahåller bl.a. skivor av olika naturstenar samt skivor av kompositstenar.

Om du önskar en bänkskiva som mestadels är vit kanske våra bänkskivor av marmor faller dig i smaken. Önskar du hellre en kompositsten så erbjuder vi flertalet alternativ med vit färg. Vill du verkligen ha en helvit skiva så är Corian Glacier White att rekommendera.

I och med att våra bänkskivor kan beställas i valfria mått, passar de också utmärkt i IKEA-kök. Perfekt för dig som vill fräscha upp ditt befintliga kök utan att behöva byta ut stommarna.

Utforska vårt sortiment av bänkskivor eller kika in vår inspirationssida för att låta dig inspireras av våra tidigare kunders kreationer. Vill du se våra produkter i verkligheten är du varmt välkommen att besöka något av våra Showrooms som återfinns i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Har du några funderingar kan du alltid kolla in våra frågor och svar eller kontakta oss direkt. Varmt välkommen till Picky Living – ditt förstahandsval när du vill förverkliga din köksdröm!

För mer inspiration & nyheter