Leveranstiden ligger för närvarande på cirka 7-9 arbetsveckor + semesteruppehåll i produktionen mellan v.27-31.
pickyliving

IKEA överskåp 30

IKEA:s väggskåp finns i en mängd olika mått. Här tänkte vi däremot fokusera på de vägg-/överskåp som endast har en bredd om 30 centimeter. Vi berättar mer dels om vilka alternativ som finns tillgängliga samt vad de kan användas till i ditt kommande kök!

 

Överskåpsstommar med 30 centimeters djup

IKEA har två olika stommar – Metod och Faktum. Den förstnämnda används för tillfälle, medan den sistnämnda användes till och med 2013. Bland våra vanligaste frågor och svar har vi redogjort för vad som skiljer de två stommarna åt. Du hittar svaret på frågan ”Hur vet jag om jag har ett IKEA-kök?”.

Med det sagt erbjuder möbeljätten för närvarande två stycken väggskåpsstommar som passar dig som är på jakt efter ett överskåp med 30 centimeters bredd. Måtten på dessa är (bredd x djup x höjd):

 

  • 30 x 37 x 60 cm
  • 30 x 37 x 80 cm

 

Användningsområden för dessa stommar

Det finns många fördelar och användningsområden för dessa mindre väggskåpsstommar. Den största fördelen är att de säkerställer att värdefull yta inte går förlorad, vilket annars kan vara fallet om man endast använder sig av bredare stommar. När det kommer till användningsområdena är det bland annat populärt att använda dem för kryddförvaring.

 

Beställ skräddarsydda luckor till dina stommar

Om du är i färd med att genomföra en köksrenovering, kan du med fördel vända dig till oss på Picky Living. Vi tillverkar skräddarsydda och måttanpassade luckor som passar både nya och gamla IKEA-stommar.

Du väljer själv vilket utförande, material, färg och beslag som dina luckor ska ha. Därefter tillverkar vi dem på beställning i våra svenska fabriker!

Kolla in vår inspirationssida eller börja designa ditt kök redan idag. Vill du se våra produkter i verkligheten är du varmt välkommen att besöka något av våra Showrooms som återfinns i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Har du några funderingar kan du alltid kolla in våra frågor och svar eller kontakta oss direkt. Varmt välkommen till Picky Living – ditt förstahandsval när du vill förverkliga din köksdröm.

För mer inspiration & nyheter