Leveranstiden ligger för närvarande på cirka 7-9 arbetsveckor + semesteruppehåll i produktionen mellan v.27-31.
pickyliving

Industriellt kök IKEA

På senare tid är det allt fler som har velat anamma den industriella känslan i sina kök. Om du tillhör en av dem som drömmer om ett industriellt IKEA-kök, har du hamnat helt rätt. Hos oss på Picky Living har du nämligen möjlighet att beställa skräddarsydda köksluckor. Här berättar vi mer om vilka val du kan göra för att få en industriell känsla!

 

Valen som ger dina köksluckor en industriell känsla

Som vi varit inne på inledningsvis är det allt fler som velat anamma den industriella känslan i sina kök. Nedanför berättar vi därför mer om vilka val du kan göra för att ge dina köksluckor en industriell utstrålning:

 

1. Välj släta luckor

Släta luckor är vanligtvis att föredra när du önskar en industriell känsla. Med ramluckor blir utseendet alldeles för klassiskt och lantligt.

 

2. Välj en mörk kulör

Förutom att välja släta luckor rekommenderar vi dig att välja en mörkare kulör. Svart eller mörkgrått är två exempel på kulörer som skulle kunna passa i ett industriellt kök.

 

3. Överväg att välja trä

Vill du ge köket ytterligare karaktär kan det även vara en god idé att välja en trälucka. Vi erbjuder exempelvis luckor i svartbetsad ask, vilka skulle passa perfekt för att inge den rätta känslan.

 

4. Komplettera med passande handtag

Även handtagen har en stor inverkan på hur köket upplevs. Genom att komplettera luckorna med ett par passande beslag kan du således sätta pricken över i:et. Vi erbjuder en mängd handtag med industriell känsla:

 

5. Skippa handtagen för infrästa grepp

Ett alternativ till handtag är infrästa grepp med inlägg av exempelvis mässing. Något som garanterat kommer att ge köket en industriell känsla!

 

Förverkliga din köksdröm med Picky Living

Vi tillverkar köksluckor till IKEA:s skåpstommar Metod och Faktum. Våra högteknologiska svenska fabriker skräddarsyr er beställning i specialmått, olika materialval och valfria kulörer. Tillsammans med vår gedigna kunskap och kreativitet skapar vi en platsbyggd och personligare inredning av hög kvalitet till ett bra pris.

Kolla in vår inspirationssida eller börja designa ditt kök redan idag. Vill du se våra produkter i verkligheten är du varmt välkommen att besöka något av våra Showrooms som återfinns i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Har du några funderingar kan du alltid kolla in våra frågor och svar eller kontakta oss direkt. Varmt välkommen till Picky Living – ditt förstahandsval när du vill förverkliga din dröm om ett industriell kök! 

För mer inspiration & nyheter