Leveranstiden ligger för närvarande på cirka 7-9 arbetsveckor + semesteruppehåll i produktionen mellan v.27-31.
pickyliving

Smalt köksskåp

Ibland är det inte de stora lösningarna som resulterar i de stora förändringarna. Ett smalt köksskåp kan skapa extra förvaringsutrymme och höja funktionaliteten i ditt kök. Om du önskar ett smalt köksskåp eller också har ett i dagsläget, kan du med fördel beställa skräddarsydda luckor till detta hos oss på Picky Living.

 

Ökad funktionalitet med ett smalt skåp

Många kök har begränsat med utrymme. Det gäller därför att nyttja varje millimeter på bästa tänkbara sätt för att därigenom få maximalt med förvaringsutrymme och maximal funktionalitet.

En lösning som kan medföra detta är ett smalt köksskåp. Beroende på skåpets bredd och höjd kan det resultera i smart förvaring av såväl köksredskap som livsmedel. Ett smalt skåp i närheten av spisen kan exempelvis möjliggöra enkel förvaring och åtkomst av slevar, kryddor eller liknande.

Möbeljätten IKEA är en av dem som insett värdet av att kunna erbjuda smala köksskåp. Deras nuvarande stomme, Metod, kan exempelvis fås i följande mått (Bredd x Djup x Höjd):

  • 20 x 60 x 80 cm
  • 30 x 37 x 80 cm
  • 30 x 60 x 80 cm
  • 40 x 37 x 80 cm
  • 40 x 60 x 80 cm

 

Skräddarsy luckor hos Picky Living

Om du önskar ett smalt köksskåp, alternativt har ett i dagsläget, och önskar en ny skåplucka till detta, kan du med fördel skräddarsy och beställa din lucka hos oss på Picky Living.

Vi tillverkar skräddarsydda köksluckor till IKEA:s skåpstommar Metod och Faktum. Våra högteknologiska svenska fabriker skräddarsyr er beställning i specialmått, olika materialval och valfria kulörer.

Kolla in vår inspirationssida eller börja designa dina luckor redan idag. Vill du se våra produkter i verkligheten är du varmt välkommen att besöka något av våra Showrooms som återfinns i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Har du några funderingar kan du alltid kolla in våra frågor och svar eller kontakta oss direkt. Varmt välkommen till Picky Living – ditt förstahandsval när du vill förverkliga din köksdröm!

För mer inspiration & nyheter