Leveranstiden ligger för närvarande på cirka 7-9 arbetsveckor + semesteruppehåll i produktionen mellan v.27-31.
pickyliving

Ben till IKEA-stommar

Letar du efter ett enkelt och effektivt sätt att piffa upp dina IKEA-stommar? Då kan vi varmt rekommendera dig att byta ut benen på dessa. Hos oss på Picky Living hittar du ett välsorterat utbud av snygga ben som kan monteras på IKEA-stommen Bestå men även på sideboards, sängar eller låga bord.

 

Upptäck våra snygga ben

Du har troligtvis varit där; att möblerna där hemma börjar kännas tråkiga och att du gärna skulle vilja byta ut dem mot något nytt. Att kontinuerligt köpa nya möbler är däremot kostsamt för både plånbok och miljö…

 

Ett bättre alternativ är att förse dina möbler och stommar med nya ben. Något som dels gör att de får ett helt nytt utseende samtidigt som det är skonsammare får såväl plånbok som miljön.

 

Som nämnts inledningsvis erbjuder vi på Picky Living ett välsorterat utbud av ben som kan användas på IKEA:s Beståserie men även på sideboards, sängar och låga bord. Alla våra ben kommer från Hardware Stockholm och är tillverkade i Sverige, vilket gör miljöavtrycket ännu mindre.

 

Benen från Hardware Stockholm har en karaktäristisk design som är både tidlös och modern samt inspirerade från industrialismens expansion. De är mycket robusta och finns i olika färgsättningar och material. Vare sig du vill pryda dina stommar med guldiga eller svarta ben, hittar du ett passande alternativ hos oss!

 

Klicka här för att upptäcka våra ben till IKEA-stommar och möbler.

 

Vill du uppleva våra produkter i verkligheten är du varmt välkommen att besöka något av våra Showrooms i Stockholm, Göteborg eller Malmö.

 

Har du några funderingar kan du alltid kolla in våra frågor och svar eller kontakta oss direkt. Varmt välkommen till Picky Living – ditt förstahandsval när du vill förverkliga din köksdröm!

För mer inspiration & nyheter