Leveranstiden ligger för närvarande på cirka 7-9 arbetsveckor + semesteruppehåll i produktionen mellan v.27-31.
pickyliving

IKEA bänkskiva massivt trä

Hos oss på Picky Living hittar du ett stort utbud av massiva träbänkskivor som passar till IKEA-kök. Välj mellan massiva träslag som ask, ek, valnöt och Brasilica Safari i fallande längder eller hela stavar!

 

Måttanpassade bänkskivor av massivt trä

Som tidigare nämnts erbjuder vi på Picky Living ett stort utbud av bänkskivor i massivt trä. Vi erbjuder skivor av kärnask, ek, vintageoljad ek, valnöt samt Brasilica Safari. Vissa av skivorna har fallande längder medan andra har hela stavar.

 

Alla våra bänkskivor går att få i valfri bredd, djup och tjocklek. De kan även bearbetas och förses med plan- eller underlimmade diskhoar och hällar respektive blandare och diskmedelspumpar.

 

Med andra ord ett perfekt alternativ för dig som är på jakt efter en bänkskiva av massivt trä som ska monteras i ett IKEA-kök! 

 

Kolla in vår inspirationssida eller skapa dina måttanpassade bänkskivor redan idag. Vill du se våra produkter i verkligheten är du varmt välkommen att besöka något av våra Showrooms som återfinns i Stockholm, Göteborg och Malmö.

 

Har du några funderingar kan du alltid kolla in våra frågor och svar eller kontakta oss direkt. Varmt välkommen till Picky Living – ditt förstahandsval när du vill förverkliga din köksdröm.

För mer inspiration & nyheter