Leveranstiden ligger för närvarande på cirka 7-9 arbetsveckor + semesteruppehåll i produktionen mellan v.27-31.
pickyliving

Täckskiva IKEA

Med täckskivor kan du skapa ett enhetligt kök och få ett skräddarsytt utseende. Hos oss på Picky Living har du möjlighet att beställa skräddarsydda och måttanpassade köksluckor och täckskivor som passar IKEA:s stommar Metod och Faktum.

 

Vad är täckskivor?

Täckskivor, eller täcksidor som de också kan kallas, är något som används frekvent i kök. De fästs på sidan av skåp och stommar där det finns en synlig sida. På så sätt får köket ett enhetligt utseende, speciellt om täckskivorna är tillverkade i samma färg och stil som luckorna.

 

Beställ luckor och täcksidor

Hos oss på Picky Living har du möjlighet att skapa och beställa köksluckor, täcksidor och socklar som passar till IKEA-stommarna Metod och Faktum. På så sätt kan du få ett skräddarsytt kök till ett överkomligt pris!

 

Du kan välja mellan en mängd olika material och stilar respektive tusentals färger. Vi tillverkar sedan allt på beställning i våra högteknologiska svenska fabriker.

 

Kolla in vår inspirationssida eller börja designa ditt kök redan idag. Vill du se våra produkter i verkligheten är du varmt välkommen att besöka något av våra Showrooms som återfinns i Stockholm, Göteborg och Malmö.

 

Har du några funderingar kan du alltid kolla in våra frågor och svar eller kontakta oss direkt. Varmt välkommen till Picky Living – ditt förstahandsval när du vill förverkliga din köksdröm!

För mer inspiration & nyheter