Leveranstiden ligger för närvarande på cirka 7-9 arbetsveckor + semesteruppehåll i produktionen mellan v.27-31.
pickyliving

Skinnhandtag IKEA

Hos oss på Picky Living hittar du ett stort utbud av handtag till såväl köksluckor som garderober. De är tillgängliga i en mängd olika material, färger och stilar såsom mässing, koppar och läder. Med andra ord ett perfekt alternativ om du är på jakt efter skinnhandtag till din IKEA-möbel eller kök.

 

Vackra handtag av läder

Hos oss hittar du, som tidigare nämnts, ett stort urval av vackra handtag. Handtag som kan användas på såväl köksluckor som andra möbler. I och med att vi tillhandahåller produkter i en mängd olika färger och material, hittar du garanterat ett alternativ som faller just dig i smaken!

 

När det kommer till skinnhandtag kan vi dels erbjuda ett populärt alternativ vid namn Volt. En uppskattad produkt som gör sig utmärkt i det moderna hemmet. Handtaget är tillverkat av naturgarvat läder från Tärnsjö Garveri, vilket gör att det håller en hög kvalitet och kommer att få en fin patina över tid. Välj mellan tre olika färger – svart, brun eller natur.

 

För dig som önskar ett mer traditionellt handtag med inslag av läder, finns Pull att tillgå. Ett annat populärt alternativ som består av ett svart, mässing färgat eller förnicklat handtag med inslag av läder. Lädret runt handtaget lindas för hand och ger ett exklusivt intryck.

 

Kolla in de olika alternativen som finns tillgängliga:

 

 

Sist men inte minst erbjuder vi ytterligare ett handtag från Beslag Design i metall och läder. Det heter Trend och gör sig utmärkt på både luckor och lådor, tack vare sin eleganta och tidlösa design.

 

Utforska vårt kompletta utbud av handtag för att hitta det alternativ som faller just dig i smaken. Vill du se våra produkter i verkligheten är du också varmt välkommen att besöka något av våra Showrooms.

 

Har du några funderingar kan du alltid kolla in våra frågor och svar eller kontakta oss direkt. Varmt välkommen till Picky Living – ditt förstahandsval när du vill förverkliga din köksdröm!

För mer inspiration & nyheter