Leveranstiden ligger för närvarande på cirka 7-9 arbetsveckor + semesteruppehåll i produktionen mellan v.27-31.
pickyliving

Mässingsknoppar IKEA

Vill du förse ditt IKEA-kök med mässingsfärgade knoppar? Då har du hamnat helt rätt. Hos oss på Picky Living hittar du nämligen ett stort urval av mässingsknoppar som kan användas till såväl köksluckor som andra IKEA-möbler!

 

Inspireras av dessa mässingsknoppar

Som tidigare nämnts kan vi erbjuda dig ett stort utbud av knoppar, vilket givetvis inkluderar flertalet mässingsfärgade alternativ. Om du är på jakt efter sådana kan vi varmt rekommendera dig att spana in följande produkter:

 

Bas T knoppEn karaktäristisk T knopp som garanterat får dina köksluckor eller möbler att sticka ut. Tack vare det väl tilltagna greppet och mönstrade ytan blir det dessutom enkelt att öppna eller dra luckorna.

 

DOT MässingOm du däremot önskar något mer avskalat och elegant, kanske denna minimalistiska knopp faller dig i smaken. Med sitt enkla formspråk och släta yta skapar den ett stilrent intryck. Dessutom går den att få i både polerad och borstad mässing.

 

Line knoppDenna knopp liknar till mångt och mycket det förstnämnda alternativet, med skillnaden att den har en slät yta och därav ger ifrån sig ett stilrenare och elegantare uttryck. Välj mellan polerad och borstad mässing för att få till den rätta stilen för just ditt hem!

 

KnappHär bjuds du på en enkel knopp med platt huvud och slät yta. Något som gör den väldigt mångsidig.

 

KulaBeroende på hur den matchas kan denna knopp skapa ett både modernt och retroinspirerat utseende.

 

Utforska vårt kompletta utbud

Detta är bara några av alla de knoppar som vi kan erbjuda. Utforska vårt kompletta utbud av handtag och knoppar för att hitta just din favorit!

 

Förutom att tillhandahålla knoppar har vi bl.a. möjlighet att tillverka skräddarsydda köksluckor till IKEA:s skåpsstommar Metod och Faktum. Våra högteknologiska svenska fabriker skräddarsyr er beställning i specialmått, olika materialval och valfria kulörer.

 

Kolla in vår inspirationssida eller börja designa ditt kök redan idag. Vill du se våra produkter i verkligheten är du varmt välkommen att besöka något av våra Showrooms som återfinns i Stockholm, Göteborg och Malmö.

 

Har du några funderingar kan du alltid kolla in våra frågor och svar eller kontakta oss direkt. Varmt välkommen till Picky Living – ditt förstahandsval när du vill förverkliga din köksdröm!

För mer inspiration & nyheter