Leveranstiden ligger för närvarande på cirka 7-9 arbetsveckor + semesteruppehåll i produktionen mellan v.27-31.
pickyliving

Färg litet kök

Om du har ett litet kök är det väldigt viktigt att du utnyttjar utrymmet på bästa tänkbara sätt. Ett annat smart tips är att välja en kulör som gör att köket upplevs som större. Här tänkte vi därför berätta mer om hur du kan få ett litet kök att kännas större än vad det faktiskt är!

 

Färgen – inte enbart estetisk

När det kommer till att färgsätta sitt kök tänker de flesta att de ska välja en kulör som är fin att titta på. Och visst ska man välja en färg som man trivs med. Men färgen är inte enbart viktig ur ett estetiskt perspektiv. Genom att göra rätt färgsättningar kan du nämligen få ditt kök att upplevas som större än vad det faktiskt är.

 

Så förstorar du ett litet kök

För att få köket att upplevas som större gäller det att välja ljusa nyanser och färger, både på väggar och på köksluckor. Anledningen till detta är för att dessa kulörer reflekterar ljuset på ett helt annat sätt än mörkare kulörer.

Vitt är ett exempel på en ljus kulör som kan användas för att få köket att upplevas som större. Vill du däremot ha lite mer liv och rörelse går det såklart bra att experimentera med andra ljusa nyanser som går i toner av grått, beigt, greigt, blått och grönt.

 

Förverkliga din köksdröm med Picky Living

Vi tillverkar köksluckor till IKEA:s skåpstommar Metod och Faktum. Våra högteknologiska svenska fabriker skräddarsyr er beställning i specialmått, olika materialval och valfria kulörer. Tillsammans med vår gedigna kunskap och kreativitet skapar vi en platsbyggd och personligare inredning av hög kvalitet till ett bra pris.

Kolla in vår inspirationssida eller börja designa ditt kök redan idag. Vill du se våra produkter i verkligheten är du varmt välkommen att besöka något av våra Showrooms som återfinns i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Har du några funderingar kan du alltid kolla in våra frågor och svar eller kontakta oss direkt. Varmt välkommen till Picky Living – ditt förstahandsval när du vill förverkliga din köksdröm!

För mer inspiration & nyheter