Leveranstiden ligger för närvarande på cirka 7-9 arbetsveckor + semesteruppehåll i produktionen mellan v.27-31.
pickyliving

Bred bänkskiva IKEA

Om du önskar att beställa en bred bänkskiva till ditt IKEA-kök, kan du med fördel göra det hos oss på Picky Living. Hos oss har du möjlighet att skräddarsy breda bänkskivor i en mängd olika material som marmor, kalksten, granit, ek, valnöt, silestone, dekton och rostfritt stål m.fl.

 

Måttanpassade bänkskivor till IKEA-kök

Med våra måttanpassade och skräddarsydda bänkskivor har du möjlighet att få en skiva som passar just dig och ditt kök. Tack vare de många materialvalen kan du uppnå ett såväl exklusivt som modernt eller klassiskt utseende.

 

Eftersom du själv väljer bredd, djup och tjocklek är det ett perfekt val för dig som letar efter en bred bänkskiva till ett IKEA-kök. Självfallet har vi också möjlighet att göra önskade bearbetningar diskhoar, hällar och liknande!

 

Sätt igång och skräddarsy din bänkskiva eller kolla in vår inspirationssida för att se hur våra tidigare kunder har utformat sina kök. Vill du se våra produkter i verkligheten är du varmt välkommen att besöka något av våra showrooms.  

 

Har du några ytterligare frågor eller funderingar, är du varmt välkommen att höra av dig till oss på info@pickyliving.se eller telefon 08 – 744 98 00. Du kan också använda vårt kontaktformulär.

För mer inspiration & nyheter