Leveranstiden ligger för närvarande på cirka 7-9 arbetsveckor + semesteruppehåll i produktionen mellan v.27-31.
pickyliving

Garderobsknoppar IKEA

Har du börjat tröttnat på dina befintliga garderobsknoppar från IKEA? Då kan vi varmt rekommendera dig att spana in vårt välfyllda utbud av handtag och knoppar. Här hittar du en rad produkter som lämpar sig utmärkt att använda på garderober!

 

Tips på garderobsknoppar från vårt utbud

Vi på Picky Living är mycket glada över att kunna erbjuda ett stort utbud av handtag och knoppar som kan användas på IKEA:s garderober. Synonymt för alla våra produkter är att de tillverkas i högkvalitativa material och håller en hög stilnivå.

 

Som exempel tillverkas de i mässing, koppar, läder och eloxerad aluminium för att bara nämna några.

 

Nedanför berättar tipsar vi om en handfull knoppar som lämpar sig utmärkt att använda på garderobsdörrar:

 

 • Wild – En stilren knopp som är tillverkad av massiv ek. Välj mellan två olika färgsättningar för att hitta den som passar bäst i just ditt hem!
   
 • Bas T knopp – Önskar du ett tuffare och mer karaktäristiskt utseende är Bas T det perfekta alternativet för dig. Den väl tilltagna storleken i kombination med den lättrade ytan drar verkligen blickarna till sig.
   
 • Bas – Likt den ovannämnda T-knoppen pryds denna skapelse av en räfflad yta, vilket gör den både snygg och greppvänlig. Denna modell är däremot betydligt mindre och stilrenare. Perfekt för det moderna hemmet!
   
 • DOT – Denna stilrena och släta knopp är tillverkad i solid mässing och går att fås med en borstad eller polering yta. Ett utmärkt alternativ för dig som är såld på mässingtrenden.
   
 • Kula – Sist men inte minst vill vi tipsa om Kula, en liten stilren knopp med en rund platta som bas. Välj mellan tre olika kulörer och material för att hitta just din favorit!

 

Vill du hitta ännu fler garderobsknoppar till din IKEA-garderob? Kolla då in vårt kompletta utbud av handtag och beslag.

För mer inspiration & nyheter