Leveranstiden ligger för närvarande på cirka 7-9 arbetsveckor + semesteruppehåll i produktionen mellan v.27-31.
pickyliving

Kökslådor 30 cm breda

Har du kökslådor som är 30 cm breda och önskar att förse dessa med en passande front? Då har du hamnat helt rätt. Hos oss på Picky Living har du nämligen möjlighet att beställa skräddarsydda och måttanpassade köksluckor som passar till IKEA:s stommar Metod och Faktum, även om de är så smala som 30 cm.

 

Utnyttja den tillgängliga ytan till max

Att använda sig av kökslådor som endast är 30 centimeter breda kan verka meningslöst. Så är däremot inte fallet. Tvärtom finns det många goda anledningar till varför du ska använda dig av smala skåp i köket!

I de allra flesta fall är det så att man har svårt att få in breda köksstommar som passar perfekt i köket. Man får oftast små mellanrum som inte är större än 20–30 cm. De flesta löser detta genom att täcka för dessa utrymmen med en täckskiva. Något som gör att mycket värdefull yta går förlorad.

Genom att istället använda dig av en stomme som är 30 cm bred kan du istället använda ytan för att förvara kryddor, skärbrädor, serveringsbrickor och andra köksredskap. 

 

Beställ skräddarsydda luckor till dina stommar

Om du är i färd med att genomföra en köksrenovering, kan du med fördel vända dig till oss på Picky Living. Vi tillverkar skräddarsydda och måttanpassade luckor som passar både nya och gamla IKEA-stommar.

Du väljer själv vilket utförande, material, färg och beslag som dina luckor ska ha. Därefter tillverkar vi dem på beställning i våra svenska fabriker!

Kolla in vår inspirationssida eller börja designa ditt kök redan idag. Vill du se våra produkter i verkligheten är du varmt välkommen att besöka något av våra Showrooms som återfinns i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Har du några funderingar kan du alltid kolla in våra frågor och svar eller kontakta oss direkt. Varmt välkommen till Picky Living – ditt förstahandsval när du vill förverkliga din köksdröm.

För mer inspiration & nyheter