Leveranstiden ligger för närvarande på cirka 7-9 arbetsveckor + semesteruppehåll i produktionen mellan v.27-31.
pickyliving

IKEA köksskåp 20 cm

Den svenska möbeljätten IKEA erbjuder köksskåp som är så smala som 20 cm. En perfekt lösning för dig som vill utnyttja varenda tillgänglig centimeter i köket. Vill du dessutom klä stommarna med snygga luckor, kan du med fördel beställa dessa hos oss på Picky Living!

 

Köksskåp om 20 cm – för dig som vill ta vara på ytan

Det finns många som tänker i banor som ”varför ska jag använda ett köksskåp som bara är 20 centimeter brett? Jag lär ju inte få plats med någonting där i”.

Så är däremot inte fallet. Tvärtom finns det många goda anledningar till varför du ska ta tillvara på möjligheten att kunna förse köket med stommar om 20 cm. Med dessa kan du nämligen ta tillvara på varje centimeter!

Ett vanligt misstag som många gör i samband med sina renoveringar är att täcka igen 20-centimetersutrymmen med täckskivor. Något som gör att man går miste om värdefullt förvaringsutrymme.

Du rymmer dessutom mer än vad du tror i dessa skåp. Framförallt om du använder dig av de smarta utdragbara lådorna som IKEA också erbjuder. Dessa skåp lämpar sig exempelvis utmärkt för kryddor, skärbrädor, serveringsbrickor, grytunderlägg och liknande.

 

Beställ skräddarsydda luckor till dina stommar

Om du är i färd med att genomföra en köksrenovering, kan du med fördel vända dig till oss på Picky Living. Vi tillverkar skräddarsydda och måttanpassade luckor som passar både nya och gamla IKEA-stommar.

Du väljer själv vilket utförande, material, färg och beslag som dina luckor ska ha. Därefter tillverkar vi dem på beställning i våra svenska fabriker!

Kolla in vår inspirationssida eller börja designa ditt kök redan idag. Vill du se våra produkter i verkligheten är du varmt välkommen att besöka något av våra Showrooms som återfinns i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Har du några funderingar kan du alltid kolla in våra frågor och svar eller kontakta oss direkt. Varmt välkommen till Picky Living – ditt förstahandsval när du vill förverkliga din köksdröm.

För mer inspiration & nyheter