Leveranstiden ligger för närvarande på cirka 7-9 arbetsveckor + semesteruppehåll i produktionen mellan v.27-31.
pickyliving

Byta köksluckor själv

Att byta köksluckor på egen hand är någonting som de flesta drar sig för. Vid en första anblick är det nämligen något som kan verka svårt för gemene man. Faktum är däremot att det inte alls behöver vara särskilt svårt!

 

Köp dina köksluckor hos Picky Living

Vi på Picky Living tillverkar måttanpassade köksluckor som passar till IKEA:s stommar Metod och Faktum. På så sätt kan du få ett skräddarsytt kök helt enligt dina önskemål. Du väljer nämligen själv vilken stil, vilket material och vilken färg som dina luckor ska ha. Vi tillverkar dem sedan i våra högteknologiska svenska fabriker.

Att beställa skräddarsydda luckor medför många fördelar. Dels kan du få det där drömköket som du alltid velat ha, samtidigt som det också sparar dig tid och pengar. Detta eftersom luckorna enkelt monteras på dina befintliga stommar!

 

Enkel montering av köksluckor

Att montera våra luckor på dina befintliga stommar är mycket enkelt. Fronterna kommer med borrade hål för gångjärn samt lådbeslag och monteras på samma enkla sätt som originalluckorna. Nedan visar vi hur lådfronten kan tas lös och monteras på tre olika sätt:

Att byta köksluckor själv behöver inte vara svårt!

För mer inspiration & nyheter