Leveranstiden på kök- och garderobsluckor är för närvarande ca 7-9 arbetsveckor (+4v under Juli då det är uppehåll i vår produktion).
pickyliving
Köksfakta

IKEA Grytnäs luckor

Grytnäs är namnet på en av IKEA:s äldre köksluckor. En populär modell som dessvärre har utgått. Om du tillhör en av dem som gärna skulle vilja montera dessa i sitt kök, gläds du troligtvis över att vi på Picky Living kan tillverka skräddarsydda köksluckor som liknar utgångna Grytnäs.

 

Grytnäs – en stilren ramlucka

Grytnäs var en stilren ramlucka som kunde skänka köket en både lantlig och modern känsla beroende på hur de matchades. Inte konstigt på att de blev så pass populära!

 

Beställ skräddarsydda luckor

Hos oss på Picky Living har du möjlighet att skapa dina alldeles egna köksluckor. Du väljer själv mellan en rad olika material, stilar och kulörer, varpå vi tillverkas luckorna i våra högteknologiska svenska fabriker.
Notera att vi inte gör replikor av IKEA's luckor.

 

Som tidigare nämnts var Grytnäs en s.k. ramlucka och givetvis har vi möjlighet att skapa ramluckor enligt dina önskemål. Likt Grytnäs passar våra ramluckor lika bra i nyproduktion som i en klassisk våning.

 

Kolla in vår inspirationssida eller börja designa ditt kök redan idag. Vill du se våra produkter i verkligheten är du varmt välkommen att besöka något av våra Showrooms som återfinns i Stockholm, Göteborg och Malmö.

 

Har du några funderingar kan du alltid kolla in våra frågor och svar eller kontakta oss direkt. Varmt välkommen till Picky Living – ditt förstahandsval när du vill förverkliga din köksdröm!

För mer inspiration & nyheter