Leveranstiden ligger för närvarande på cirka 7-9 arbetsveckor + semesteruppehåll i produktionen mellan v.27-31.
pickyliving

Montera gångjärn IKEA

Funderar du på hur man går tillväga för att montera IKEA:s gångjärn? Då har du hamnat helt rätt. I denna artikel tänkte vi nämligen berätta hur du går tillväga för att montera både nya och gamla gångjärn från den svenska möbeljätten IKEA.

 

Montera nya gångjärn

De gångjärn som används i skrivande stund heter Utrusta och är mycket enkla att montera. Mycket tack vare att de inte kräver att du skruvar i luckorna. Istället för skruvar består gångjärnet av en stor rund platta som förs in i hålen på luckorna. Väl på plats viker du ner låset för att fästa gångjärnet. 

 

Du behöver däremot skruva fast den andra delen i stommarna. Ta sedan luckan och klicka fast gångjärnsdelarna i varandra.

 

Montera gamla gångjärn

IKEA har genom åren använt en mängd olika gångjärn. En av de äldre modellerna heter Komplement och kräver att du skruvar fast gångjärnet både i luckan och i stommarna.

 

Beställ skräddarsydda luckor till IKEA-stommar

Går du i renoveringstankar? Då kan du med fördel vända dig till oss på Picky Living. Vi tillverkar skräddarsydda köksluckor som passar både gamla och nya IKEA-stommar!

 

Du kan själv välja mellan olika material, kulörer och stilar. Kolla in vår inspirationssida eller börja designa ditt kök redan idag. Vill du se våra produkter i verkligheten är du varmt välkommen att besöka något av våra Showrooms som återfinns i Stockholm, Göteborg och Malmö.

 

Har du några funderingar kan du alltid kolla in våra frågor och svar eller kontakta oss direkt. Varmt välkommen till Picky Living – ditt förstahandsval när du vill förverkliga din köksdröm!

För mer inspiration & nyheter