Leveranstiden ligger för närvarande på cirka 7-9 arbetsveckor + semesteruppehåll i produktionen mellan v.27-31.
pickyliving

Skåpluckor till IKEA

Letar du efter skåpluckor till IKEA? Hos oss på Picky Living har du möjlighet skapa och beställa dina alldeles egna luckor till ett överkomligt pris. Du väljer själv vilket material, vilken stil och färg som dina skåpluckor – vi sköter resten!

 

Idéen bakom Picky Living är simpel. Vår vision är att göra det enklare för gemene man att förverkliga sina köks- och inredningsdrömmar. Att ge det svenska folket möjligheten att välja bland fler köksalternativ genom att skräddarsy luckor i egna kulörer och mått.

 

Vi tillverkar mått- och millimeteranpassade skåpluckor till IKEA:s stommar Metod och Faktum. Du väljer själv material, stil, färg och beslag. Därefter väljer du vilken eller vilka typer av luckor du önskar, måttet på dessa och antal. Vi tillverkar sedan dina luckor på beställning i våra svenska högteknologiska snickerier.

 

Köp skåpluckor till IKEA.

 

Vill du lära dig mer om våra produkter och även se hur de ser ut i verkligheten? Då är du varmt välkommen att besöka något av våra showrooms, vilka finns i Stockholm, Göteborg och Malmö.

 

Ett annat tips är att kolla in vår inspirationssida, under vilken du kan låta dig inspireras av våra tidigare kunders kök och kökslösningar. Vem vet, kanske får du någon idé till just ditt kök?

För mer inspiration & nyheter