Leveranstiden ligger för närvarande på cirka 7-9 arbetsveckor + semesteruppehåll i produktionen mellan v.27-31.
pickyliving

Blå köksluckor IKEA

Under de senaste åren har allt fler vågat ta ut svängarna i sitt kök. Man har vågat gå ifrån de mer klassiska kulörerna som vit, för att istället satsa på mer färg. Här tänkte vi fokusera lite extra på blåa köksluckor! 

Blått – för ett lugnt och harmoniskt kök 

På de allra flesta människor har färgen blå ett lugnande intryck. Något som framförallt beror på att vi omedvetet associerar blått med saker som finns i vår omgivning - en blå himmel eller ett blått hav.  

Genom att välja en blå kulör på dina köksluckor kan du således skapa ett lugnt och harmoniskt intryck i köket. Den blåa färgen gör dessutom att köket känns mer välkomnande, vilket är precis vad man vill i en så pass viktig plats som köket.  

Förverkliga din köksdröm med Picky Living 

Vi tillverkar köksluckor till IKEA:s skåpstommar Metod och Faktum. Våra högteknologiska svenska fabriker skräddarsyr er beställning i specialmått, olika materialval och valfria kulörer. Tillsammans med vår gedigna kunskap och kreativitet skapar vi en platsbyggd och personligare inredning av hög kvalitet till ett bra pris. 

Kolla in vår inspirationssida eller börja designa ditt kök redan idag. Vill du se våra produkter i verkligheten är du varmt välkommen att besöka något av våra Showrooms som återfinns i Stockholm, Göteborg och Malmö. 

 

Har du några funderingar kan du alltid kolla in våra frågor och svar eller kontakta oss direkt. Varmt välkommen till Picky Living – ditt förstahandsval när du vill förverkliga din köksdröm! 

För mer inspiration & nyheter