Leveranstiden ligger för närvarande på cirka 7-9 arbetsveckor + semesteruppehåll i produktionen mellan v.27-31.
pickyliving

Kök skärgårdsstil

Drömmer du om ett kök i härlig skärgårdsstil? Då har du hamnat helt rätt. Här tänkte vi nämligen dela med oss av ett antal val som du kan göra för att säkerställa att ditt kök får den rätta skärgårdskänslan!

 

Så ger du köket en härlig skärgårdsstil

En av de fantastiska sakerna med kök är att de kan skänka så många olika typer av intryck baserat på vilka val man gör. Nedanför har vi samlat några av de val som du kan göra för att ge köket en härlig skärgårdsstil:

 

1. Välj ramluckor

Ramluckor tenderar att skapa en tydligare skärgårdskänsla än vanliga släta luckor.

 

2. Välj en passande kulör

Att välja rätt stil på luckorna är däremot bara det första steget till ett kök med skärgårdsstil. Därefter gäller det att välja en passande kulör. Och vad är egentligen mer marint än kulörer som vitt, blått och beigt?

 

3. Komplettera med passande handtag

Det är de små detaljerna som gör den stora skillnaden. Med rätt handtag kan du vara säker på att lyfta fram skärgårdskänslan ytterligare. Kanske kan någon av våra handtag Volt, Retro eller Pull (läder/mässing) falla dig i smaken?

 

4. Välj en lämplig bänkskiva

I detta fall skulle vi rekommendera dig att välja en bänkskiva av trä. Gärna ett mörkare träslag som ek eller valnöt.

 

 

5. Välj en passande vask och blandare

Sist men inte minst gäller det att välja en passande vask och blandare. Här skulle vi rekommendera något som har en mjuk och klassisk utformning.

 

Förverkliga din köksdröm med Picky Living

Vi tillverkar köksluckor till IKEA:s skåpstommar Metod och Faktum. Våra högteknologiska svenska fabriker skräddarsyr er beställning i specialmått, olika materialval och valfria kulörer. Dessutom erbjuder vi ett välsorterat utbud av både handtag, bänkskivor, vaskar och blandare

 

Kolla in vår inspirationssida eller börja designa ditt kök redan idag. Vill du se våra produkter i verkligheten är du varmt välkommen att besöka något av våra Showrooms som återfinns i Stockholm, Göteborg och Malmö.

 

Har du några funderingar kan du alltid kolla in våra frågor och svar eller kontakta oss direkt. Varmt välkommen till Picky Living – ditt förstahandsval när du vill förverkliga din köksdröm!

För mer inspiration & nyheter