Leveranstiden ligger för närvarande på cirka 7-9 arbetsveckor + semesteruppehåll i produktionen mellan v.27-31.
pickyliving

Handtag guld IKEA

Äger du ett IKEA-kök och önskar att förse det med guldfärgade handtag? Då har du hamnat helt rätt. Hos oss på Picky Living hittar du nämligen ett stort utbud av guldhandtag i en mängd olika stilar. Här tipsar vi om några av dem!

 

Guldfärgade handtag – ett populärt val

Under de senaste åren har guld och mässing blivit ett självklart val i de svenska hemmen. Det är någonting som återfinns på allt ifrån handtag och knoppar till diskhoar, blandare och andra inredningsdetaljer.

 

Någonting som däremot inte är särskilt konstigt med tanke på att guld och mässingsutseendet kan skänka hemmet en såväl exklusiv som industriell känsla beroende på hur de matchas.

 

Köp guldhandtag hos Picky Living

Som nämnts inledningsvis erbjuder vi på Picky Living ett stort utbud av guldfärgade handtag som kan användas på såväl köksluckor som andra IKEA-möbler. Nedanför har vi samlat några av de handtag som återfinns bland vårt utbud:

 

 • Hold – Detta karaktäristiska handtag är tillverkad av rå mässing och kan monteras både stående eller liggande. Den karaktäristiska men tidlösa designen gör att handtaget passar såväl klassisk som modern inredning.
   
 • Slender Bar Gold Grip – Likt ovanstående produkt är detta handtag tillverkat i rå obehandlad mässing, vilket gör att ytan kommer att få en fin patina i framtiden. Handtaget är inspirerat av den tidiga industrialismen vilket förstärks tack vare den räfflade greppytan.
   
 • Slender Bar Gold Plain – Detta handtag är identiskt med ovanstående, med enda skillnaden att greppytan är slät istället för räfflad. Något som gör utseendet något mer stilrent.
   
 • Pull – Detta slimmade handtag är tillverkat av polerad mässing och ackompanjeras av läder som lindats runt greppytan, vilket skänker ett exklusivt intryck!
   
 • Skål – Precis som namnet antyder är detta ett skålformat handtag som ger en mer klassisk och lantlig känsla.

 

Vill du inspireras av våra tidigare kunder kan du alltid kika in vår inspirationssida. Du är också varmt välkommen att besöka något av våra Showrooms i Stockholm, Göteborg eller Malmö, i vilka du har möjlighet att klämma, känna och låta dig inspireras av våra produkter.

 

Har du några funderingar kan du alltid kolla in våra frågor och svar eller kontakta oss direkt. Varmt välkommen till Picky Living – ditt förstahandsval när du vill förverkliga din köksdröm!

För mer inspiration & nyheter